Kaspersky.dk List Software

Antivirusbeskyttelse og internetsikkerhedssoftware | Kaspersky

Software Details: Kaspersky har fuldt fokus på vores samarbejde med førende leverandører af software og hardware for at levere de bedst mulige sikkerhedsløsninger. Læs mere om dem her.

› Verified 3 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/ Go Now

• Get more: Kaspersky download and installGo Now

Kaspersky Værktøj til Fjernelse af Skadelig Software

Software Details: Download Kaspersky værktøj til fjernelse af skadelig software.

› Verified 10 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/downloads/thank-you/free-virus-removal-tool Go Now

• Get more: Kaspersky security free downloadGo Now

Sitemap | Kaspersky

Software Details: FREE Tools. Our FREE security tools and more can help you check all is as it should be… on your PC, Mac or mobile device. About Us. Discover more about who we are… how we work… and why we’re so committed to making the online & mobile world safer for everyone. Get Your Free Trial. Try Before You Buy.

› Verified 12 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/sitemap Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Spyware | Internetsikkerhedstrusler | Kaspersky

Software Details: Spyware er noget af en gråzone, så der er virkelig ingen definitionsskabelon for den. Men som navnet antyder, bliver spyware generelt løst defineret som software, der er designet til at indsamle data fra en computer eller en anden enhed og sende dem til tredjemand uden samtykke eller viden fra brugeren.Dette omfatter ofte indsamling af fortrolige oplysninger, f.eks. adgangskoder, PIN-koder

› Verified 5 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/spyware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er Shareware? | Shareware kontra Freeware | Kaspersky

Software Details: Shareware er kommerciel software, der distribueres gratis til brugere, enten i et begrænset format eller i en prøveperiode, der udløber efter et bestemt antal dage. Det blev introduceret første gang i begyndelsen af 1980'erne, og dets popularitet steg i 1990'erne, da personlige computere blev mainstream i både kontorer og hjem.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/shareware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Performance vs. Protection | Antivirus Software | Kaspersky

Software Details: All software that runs on your computer will naturally place some load on the computer’s resources. Antivirus software is no exception to this rule. That’s why it’s important to choose an antivirus solution that delivers a suitable level of computer protection — without significantly affecting computer performance.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/antivirus-performance-vs-protection Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan sørger man for internetsikkerhed for børn | Kaspersky

Software Details: Din vej til al vores bedste beskyttelse. Få adgang til vores bedste apps, funktioner og teknologier under én konto. Få antivirus, anti-ransomware, værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, registrering af datalæk, Wi-Fi-overvågning og meget mere.

› Verified 13 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/internet-security-for-kids Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan beskytter antispyware din computer | Kaspersky

Software Details: Download software fra websteder, du har tillid til. Selv om dette ikke altid er 100 % sikkert, er det langt mere sikkert end at downloade fra websteder, du aldrig har hørt om. Blokér pop op-vinduer, og klik aldrig på noget ud over "X"'et til at lukke dem. Nogle gange kan det have konsekvenser blot at klikke et vilkårligt sted i pop op-vinduet.

› Verified 3 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/antispyware-provides-best-computer-defense Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er et webfilter? | Webfilter - Definition | Kaspersky

Software Details: Et webfilter, som normalt kaldes "indholdsstyringssoftware", er et stykke software, der er beregnet til at begrænse, hvilke websteder en bruger kan besøge på sin computer.

› Verified 25 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/web-filter Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan køres en virusscanning på den rigtige måde | Kaspersky

Software Details: Det overvåger dit system og kontrollerer for vira, der indføres med vedhæftede filer i e-mail eller via din browser, for eksempel når du klikker på links til download. Det opretter lograpporter, som oplyser dig om, hvad det har fundet, og det vil om muligt forsøge at reparere eventuelle skader, som skyldes virussen.

› Verified 8 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/how-to-run-a-virus-scan Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Managed Service Provider Program | MSP-program | Kaspersky

Software Details: Integration med Tigerpaw One, alt-i-ét PSA-software Kombinér de bedste egenskaber fra to løsninger til automatisering af den daglige drift, forbedring af kundeservice og beskyttelse af det, dine kunder værdsætter mest.

› Verified 5 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/partners/managed-service-provider Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er ransomware? | Kaspersky

Software Details: Ransomware er ondsindet software, der inficerer din computer og viser meddelelser, der opkræver et gebyr, der skal betales for at få systemet til at fungere igen. Denne type malware er kriminel pengeafpresning, der installeres ved hjælp af vildledende links i en e-mail, en onlinemeddelelse eller på et websted.

› Verified 5 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/what-is-ransomware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er en firewall? | Firewalldefinition | Kaspersky

Software Details: En firewall fungerer som et forsvar for en lokal computer mod vira, orme, trojanere og kraftige hackerangreb. Den kan tage form af enten software (et sikkerhedsprogram) eller hardware (en fysisk router), men begge udfører den samme funktion: scanning af indkommende netværkstrafik for at sikre, at trafikken ikke indeholder sortlistet data.

› Verified 11 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/firewall Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hacking og systemsvagheder | Kaspersky

Software Details: Når du bruger flere adgangskoder, som ikke er komplicerede nok, udsætter du dig selv for risikoen for kraftige angreb. Det er en slags angreb, hvor en hacker anvender særlig software til at gætte adgangskoden til din konto. Jo kortere og enklere din adgangskode er, jo hurtigere gætter en hacker den. 7) Udsættelse af softwareopdateringer

› Verified 2 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/hacking-system-vulnerabilities Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvordan finder man spyware? – Spywaretyper | Kaspersky

Software Details: Det er mere sandsynligt, at den ankommer tilknyttet tvivlsomme downloads eller via et phishingangreb. Ifølge det tyske magasin Der Spiegel er regeringskontorer endda i stand til at indsætte spyware via iTunes. Den installerede software kan, ligesom FinFisher, give dem mulighed for at snage på Facebook og Skype samt læse dine e-mails.

› Verified 8 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/how-to-detect-spyware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Internettrusler | Internetbrowsermalware | Kaspersky

Software Details: Internetbaserede trusler – eller onlinetrusler – er skadelige programmer, som kan ramme dig, når du bruger internettet. Disse browserbaserede trusler omfatter en række ondsindede software-programmer, der har til formål at inficere ofrenes computere.

› Verified 3 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/web Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Ny adaptiv sikkerhed | Kaspersky Security Cloud 2020

Software Details: Kaspersky Security Cloud 2020 yder førsteklasses sikkerhed i skyen og beskytter data i skyen mod de nyeste trusler. Spar 25 % i dag!

› Verified 3 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/security-cloud Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Malwareskader | Internetsikkerhedstrusler | Kaspersky

Software Details: Omfanget af skader forårsaget af ondsindet software afhænger ofte af, om malwaren har inficeret en hjemmecomputer eller et virksomhedsnetværk. Følgerne af skaden kan også variere alt efter den bestemte type af malware og hvilken type enhed, der er inficeret – samt arten af de data, der lagres på eller tilgås af enheden.

› Verified 14 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/malware-damage Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er cybersikkerhed? | Kaspersky

Software Details: Cyber security is the practice of defending computers and servers, mobile devices, electronic systems, networks and data from malicious attacks. Cyber-security has become more critical than ever as cyber-attacks continue to evolve at a rapid pace.

› Verified 11 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/what-is-cyber-security Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Typer af spyware | adware, pornware og riskware | Kaspersky

Software Details: Som navnet antyder, drejer det sig om software, der er udviklet til at indhente dine data og videresende dem til tredjepart uden dit samtykke eller din viden. De indsamlede data sendes til skaberen af programmet eller måske til en tredjepart og kan gemmes på en måde, så de kan genfindes på et senere tidspunkt.

› Verified 4 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/types-of-spyware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Antivirussoftware | Sådan vælger du den rigtige

Software Details: Download af filer; Gennemsyn af websteder; Ikke al sikkerhedssoftware yder perfekt i testsituationer. Du vil dog bemærke, at nogle programmer er mere effektive til bestemte opgaver end andre. Vælg software med funktioner, der er skræddersyet til den type databehandling, du oftest gennemfører.

› Verified 16 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/antivirus-software-how-to-choose Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Android Security- Five Must Know Tips | Kaspersky

Software Details: Google scans all the apps available through Google Play for malware, so if you are going to download something, make sure you do it through Google. Installing third-party apps may be tempting, especially because those apps are often free, but it opens up your device to a whole host of issues.

› Verified 6 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/android-security-tips Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan beskytter du dig mod hackere og svindlere under

Software Details: Klik ikke på mistænkelige links, og download ikke vedhæftede filer. Vær ekstra opmærksom på e-mails, der hævder at være fra officielle myndigheder. Svindlere kan udgive sig for at være fra myndighederne eller f.eks. Verdenssundhedsorganisationen (WHO). De kan også hævde at være individuelle eksperter. Pas på med at give donationer.

› Verified 5 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/coronavirus-how-to-stay-safe-hackers-scammers Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er en keylogger? | Definition af keylogger | Kaspersky

Software Details: Logning af tastetryk er en handling, hvor alle tastetryk spores og registreres på en computer, ofte uden brugerens tilladelse eller viden.En keylogger kan være enten hardware- eller softwarebaseret, og den bruges som et legitimt personligt eller professionelt it-monitoreringsværktøj.

› Verified 9 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/keylogger Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan undgår man ransomware-angreb: Alt hvad du behøver at

Software Details: Download kun fra hjemmesider, du har tillid til. For at reducere risikoen for at downloade ransomware, må du ikke downloade software eller mediefiler fra ukendte hjemmesider. Gå til bekræftede, pålidelige hjemmesider, hvis du vil downloade noget. De fleste velrenommerede hjemmesider har tillidsmarkører, som du kan genkende.

› Verified 3 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/how-to-prevent-ransomware Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan slipper du af med en computervirus: Alt du skal vide

Software Details: Søg efter apps og software ved at læse brugeranmeldelser. Læs beskrivelser om udvikleren, før du downloader apps og software. Download kun apps og software fra websteder, du har tillid til. Se hvor mange downloads apps og software du har. Jo flere, jo bedre. Se hvilke tilladelser apps og software anmoder om. Er det rimeligt?

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/how-to-get-rid-of-a-computer-virus Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er malware, og hvordan kan du beskytte dig mod den

Software Details: Malware er en forkortelse af "malicious software" (ondsindet software) og refererer til en type computerprogram, der er beregnet til at inficere en legitim brugers computer og skade den på flere måder. Malware kan inficere computere og enheder på flere måder og findes i mange forskellige former, hvoraf nogle indeholder vira, orme, trojanere, spyware og meget mere.

› Verified 5 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/what-is-malware-and-how-to-protect-against-it Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Antivirus til mobilenheder: En afgørende nødvendighed for

Software Details: Din vej til al vores bedste beskyttelse. Få adgang til vores bedste apps, funktioner og teknologier under én konto. Få antivirus, anti-ransomware, værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger, registrering af datalæk, Wi-Fi-overvågning og meget mere.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/mobile-phone-virus-protection Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er en trojansk virus | Internetsikkerhedstrusler

Software Details: En trojansk hest eller en trojaner er en type malware, der ofte er forklædt som lovlig software. Trojanere kan benyttes af cybertyve og hackere til at forsøge at få adgang til brugernes systemer. Brugerne narres typisk af en form for social manipulation til at indlæse og aktivere trojanere på deres systemer.

› Verified 3 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/trojans Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Ofte stillede spørgsmål om internetsikkerhed | Malware og

Software Details: Pc'er, Mac-computere, bærbare computere, smartphones og tablets er alle underlagt en evigt voksende række af ondsindede softwareprogrammer og andre sikkerhedstrusler. Som et første skridt hen imod en sikring af dit udstyr, og hvordan du beskytter dig selv online, er det værd at sørge for, at du får en god forståelse af de vigtigste kategorier inden for malware og andre trusler.

› Verified 12 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/faq Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Fakta og ofte stillede spørgsmål om computervira og

Software Details: Pc-, Mac-, smartphone- og tabletbrugere er udsat for en stadigt voksende trussel fra computervira og malware. At tage handling er det samme som at forstå, hvad du er oppe imod. Her ser vi på de alvorligste typer malware og deres potentielle konsekvenser.

› Verified 13 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/computer-viruses-and-malware-facts-and-faqs Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er VPN? Virtual Private Network | Hvorfor bruge et

Software Details: Du kan oprette og bruge et af disse private netværk ved at downloade VPN-software eller ved at logge på en VPN-udbyders websted. Softwaren eller webstedet faciliterer alle de skjulte dataoverførsler, du gerne vil gennemføre, når du browser på internettet via VPN. Beskytter din sikkerhed. Den primære fordel ved et VPN er den ekstra sikkerhed.

› Verified 14 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/definitions/what-is-vpn-why-use-vpn Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Beskyttelse mod malware: Alt du behøver at vide | Kaspersky

Software Details: Download kun apps fra kilder, du har tillid til. For at reducere risikoen for at få malware skal du kun downloade apps, software eller mediefiler fra pålidelige websteder. Du kan gøre dette ved kun at bruge Google Play Store på Android eller App Store, hvis du har en iPhone. Husk at du ikke bør downloade filer eller apps fra ukendte steder.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/malware-protection Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Regelmæssige og hyppige opdateringer | Antivirussoftware

Software Details: Da cyberkriminelle bliver mere aktive — og løbende lancerer nye og mere sofistikerede, ondsindede softwareprogrammer — er det vigtigt, at den antivirusløsning, du vælger, opdateres regelmæssigt af antivirusleverandøren. Uden regelmæssige, hyppige antivirusopdateringer vil din valgte antivirusløsning sandsynligvis ikke kunne reagere hurtigt, når ny malware frigives.

› Verified 2 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/antivirus-updates Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvordan afværges en computervirus: Hvad du skal vide

Software Details: Det er også vigtigt at undgå at gøre ting, der kan udsætte din computer for fare. Dette omfatter åbning af uopfordrede vedhæftede filer i e-mail, besøg på ukendte hjemmesider eller download af software fra utroværdige hjemmesider eller peer-to-peer filoverførselsnetværker.

› Verified 4 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/how-to-fend-off-a-computer-virus Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Droner og sikkerhed – det, du har brug for at vide | Kaspersky

Software Details: Brug antivirussoftware, og download ikke usikre programmer eller apps. Abonner på et virtuelt privat netværk (VPN) for at forhindre hackere i at få adgang til din kommunikation, når du er tilsluttet internettet. Et VPN fungerer som en sikker gateway til internettet og krypterer din forbindelse, så en hacker ikke kan komme ind.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/can-drones-be-hacked Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Infografik over sårbar software | Infografik over

Software Details: Sårbar software – giv ikke kriminelle adgang til dine systemer Bare det at åbne en PDF eller besøge et websted kan være nok til at inficere computeren med ondsindet software. Se, hvordan sårbarheder i mange af de hyppigst anvendte programmer – eller din computers operativsystem – kan udnyttes til at give de kriminelle adgang til din

› Verified 3 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/infographics/vulnerable-software Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Kan iPhones få vira? En vejledning til fjernelse af virus

Software Details: Download Kaspersky Security Cloud for iOS. Beskyt din telefon med Kaspersky Security Cloud for iOS. Den indeholder vigtige sikkerhedsmæssige forbedringer. F.eks. underretninger om relevante sikringsrelaterede hændelser og et værktøj, der undersøger svage systemindstillinger. Download kun apps fra App Store

› Verified 9 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/can-iphones-get-viruses Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sådan beskytter du dit privatliv mod hackere | Kaspersky

Software Details: Download ikke uofficielle apps på din smartphone – brug Apple App Store eller Google Play. Pas på, hvilke tilladelser du giver til smartphone-apps . Hvis en tekstbehandlingsapp ønsker at bruge dit kamera og din mikrofon, dine placeringsoplysninger og køb i appen samt adgang til din Google-konto, skal du stille spørgsmålstegn ved det og

› Verified 2 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/hackers-and-your-online-privacy Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Operating System & Network | Internet Security Threats

Software Details: Undertiden er skadelig software simpelthen ikke kompatibel med det system, som den forsøger at angribe – eller inkompatibel med nogle af de softwareprogrammer, som helt legitimt kører på det angrebne system. Dette kan få computeren til ikke at fungere korrekt – på en måde, som ikke har været tiltænkt af virusudvikleren.

› Verified 1 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/operating-system-network Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er cyberkriminalitet? Typer og hvordan man beskytter

Software Details: Hold software og operativsystem opdateret. Ved at holde din software og operativsystemet opdateret, er du sikker på, at du drager fordel af de nyeste sikkerhedsrettelser til at beskytte din computer. Brug antivirussoftware, og hold den opdateret

› Verified 12 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/what-is-cybercrime Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er en computervirus eller en computerorm? | Kaspersky

Software Details: A good anti-malware software product – such as Kaspersky Anti-Virus – will detect and prevent virus and worm infections on your PC, while Kaspersky Internet Security for Android is an excellent choice for protecting Android smartphones. Kaspersky Lab has products that protect the following devices:

› Verified 10 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/viruses-worms Go Now

› Get more:  ExcelGo Now

En kort historie om computervira, og hvad fremtiden

Software Details: På denne måde begyndte den moderne malware at tage form. Trusselsbilledet blev et blandet miljø, der blev delt af vira, orme og trojanere – deraf navnet "malware" som en fællesbetegnelse for ondsindet software. En af de alvorligste epidemier i denne nye æra var LoveLetter, der dukkede op den 4. maj, 2000.

› Verified 21 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/a-brief-history-of-computer-viruses-and-what-the-future-holds Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvad er en honningkrukke? Sådan hjælper honningkrukker med

Software Details: Hvad angår software, er der et antal færdigskrevne honningkrukker tilgængelige fra online oplagringssteder, hvilket yderligere reducerer mængden af internt arbejde, der er nødvendigt for at få en honningkrukke i gang. Honningkrukker har en lav falsk-positiv-rate.

› Verified 12 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/what-is-a-honeypot Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Hvor sikkert er dit intelligente hjem? Sikkerhedstips til

Software Details: Du kommer hjem, lysene er tændt, din aftensmad ved at blive tilberedt, og du kan allerede høre et af dine yndlingsnumre. Alt er, som du foretrækker det, takket være dit intelligente hjem. Hvis lokalet skal være lidt varmere, skal du blot sige det højt. Herefter vil dine intelligente højttalere registrere beskeden og justere temperaturen.

› Verified 10 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/how-safe-is-your-smart-home Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Risici ved offentlig Wi-Fi, og hvorfor du ikke behøver at

Software Details: Den nylige eksplosion af gratis offentlige Wi-Fi-forbindelser er blevet en stor hjælp for erhvervsfolk. Da disse gratis adgangspunkter er tilgængelige på restauranter, hoteller, i lufthavne, hos boghandlere, og endda tilfældige detailforretninger, er du sjældent mere end en kort gåtur væk fra adgang til dit netværk og dit arbejde. Denne frihed har dog en pris, og det er de færreste

› Verified 13 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/public-wifi-risks Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Security Training | Information Security Training | Kaspersky

Software Details: Kaspersky Security Training giver dine medarbejdere de færdigheder til trusselsregistrering og -styring, der opretholder virksomhedens sikkerhed.

› Verified 6 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/enterprise-security/cyber-security-training Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Sikring af Tingenes internet i det smarte hjem | Kaspersky

Software Details: Hver enhed skal have sin firmware opdateret jævnligt. Når du installerer enheder, er det en god idé at bogmærke producentens webside, så du nemt kan kontrollere, om der er opdateringer til enhedens firmware og software. Hvis du er heldig, vil der være en e-mailalarm eller endda automatiske opdateringer. Hvis ikke, skal du søge.

› Verified 2 months ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/threats/secure-iot-devices-on-your-home-network Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now

Råd til at tøjle sikkerhedstrusler for Android-enheder

Software Details: Hovedparten af denne malware er indtægtsdrevet, hvor mere end 75 procent af den ondsindede software bruges til at narre brugere til at sende tekster til betalingstjenester mod et gebyr. Ifølge Juniper kan hvert angreb indbringe $10 for en hacker, og det bliver til mange penge, når det ganges med millioner af enheder derude.

› Verified 14 days ago

› Url: https://www.kaspersky.dk/resource-center/preemptive-safety/android-device-security Go Now

› Get more:  SoftwareGo Now